Image
Autoworx lakbehandelingen

Ramen tinten

TINTEN VAN RAMEN EN
BLINDEREN VAN AUTORUITEN

 

Het tinten van ramen, ook wel bekend als het blinderen van autoruiten is een folie die heel precies op maat wordt gemaakt. Vervolgens brengt uw specialist van Autoworx deze aan tegen de autoruit om deze geheel te tinten of blinderen.  Vanuit onze professioneel uitgeruste garage in Rijkhoven - Bilzen in de provincie Limburg zorgt uw specialist van Autoworx voor een perfect afgeleverd resultaat op vlak van tinten van ramen en blinderen van autoruiten.

Neem contact op met Autoworx

Sportieve uitstraling met tinten van ramen

 

Het tinten van ramen en blinderen van autoruiten is slechts een kleine ingreep met om een sportieve en stijlvolle uitstraling aan uw wagen te geven. Uw specialist van Autoworx zorgt ervoor dat het blinderen van autoruiten en het tinten van ramen perfect wordt uitgevoerd zodat uw auto de uitstraling krijgt die deze verdient.
 

Warmte & UV-protectie voor uw autoruiten

 

Het blinderen van autoruiten en tinten van ramen heeft niet enkel een esthetisch voordeel. Een folie voor het tinten van autoruiten houdt gemiddeld 50% warmte  en 99% uv stralen tegen. Het blinderen van ramen zorgt dus ook voor een hoger comfort in de auto. 

Blinderen van autoruiten zorgt voor privacy

 

Door het tinten van ramen met donkerder makende folie op de autoruiten beschermt u zaken op de achterbank door ze niet meer zichtbaar te maken van buitenaf. Op die manier levert het tinten van ramen en blinderen van autoruiten meer privacy en bescherming.

Veel sterktes in tinten van ramen

 

Voor het tinten van ramen en blinderen van autoruiten bieden wij standaard 3 verschillende tint sterktes aan die ter plaatse gekozen kunnen worden, andere tintsterktes kunnen uiteraard op aanvraag worden geplaatst. Zo kunnen naar ieders wens het juiste product afleren voor het tinten van ramen en blinderen van autoruiten.


Tinten van ramen: vanaf €200

 

Contacteer Autoworx

 

VERLICHTING SMOKEN

Onze specialiteit is niet enkel het tinten van ramen of blinderen van autoruiten, maar het is ook mogelijk om verlichting te tinten, of mooier gezegd smoken. 

Met een transparante folie wrappen we de verlichting zodat deze een donkerdere tint heeft. Samen met het tinten van ramen heeft dit natuurlijk een bijkomend sportieve uitstraling.
 

De autokeuring keurt dit helaas wel af, hou dit zeker in het achterhoofd!


Smoken van verlichting: vanaf €120 (per set)


Contacteer Autoworx